Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος στον «αέρα» με τον Άρη Πορτοσάλτε
Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε φανερά ενοχλημένος τα λεγόμενα του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών
Ο Αντώνης Κανάκης, πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές βγήκε το βράδυ της Τετάρτης (25/3) στον «αέρα» μαζί με τους Ράδιο Αρβύλα.
Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων σχολίασε τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε για την επίταξη των υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών.
Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής από την προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του Αντώνη Κανάκη, εκείνος ξέσπασε.
Ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Σήμερα» εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το «πλεόνασμα» των γιατρών που θα υπάρχουν στα νοσοκομείο του ΕΣΥ μετά το τέλος τους εφιάλτη του κοροναϊού.
«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε.
Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα.
«Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για να προσθέσει ο συνεργάτης του, Χρήστος Κιούσης πως «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε»!
Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» τόνισε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Αντώνης Κανάκης.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Συγκινητικός Γιλμάζ: Έσωσε συμπαίκτη στη Γαλατασαράι μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι (vid)
- Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους διαγνώστηκε με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα – «Είχα έντονους πόνους»
- «Ο Καρβουνούλης» – Ύπουλη μασκότ της κυβέρνησης Τραμπ προωθεί τον βρόμικο γαιάνθρακα
- «Σαφάρι» ελέγχων στην Κρήτη μετά την τραγωδία στη Βιολάντα
- Καταιγίδα Λεονάρντο: Σαρώνει την Ιβηρική – Ένας νεκρός και μια αγνοούμενη
- Ναυάγιο στη Χίο: «Το σκάφος του λιμενικού πέρασε από πάνω μας χωρίς προειδοποίηση» – Τι λένε επιζώντες



