Survivor – Σαλαγκούδη : «Χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου»
«Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες»
Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα που τις τέθηκαν, σύμφωνα με το nassosblog.gr.
Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς;
Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους.
Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;
Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ.
Πιστεύετε πως αυτό οφείλεται μόνο στις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι;
Θεωρώ ότι ο κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού.
To Σάββατο με τα «ΝΕΑ»:
ΟΚ!
Το περιοδικό των διασήμων!
Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκαλύπτει όσα δεν είδαμε στο Survivor!
Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Τρία χρόνια μαζί!
Βούλα Πατουλίδου: «Όφειλα να είμαι δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου».
Μαριάννα Τουμασάτου: «Υπήρχαν άνθρωποι με διαστροφές στον χώρο μας για σειρά ετών».
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442