Κρήτη : Είδαν την ανάρτησή της και την πρόλαβαν πριν αυτοκτονήσει
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενημέρωσε την τοπική Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τη γυναίκα πριν υλοποιήσει τα σχέδιά της
Τέλος στη ζωή της είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει μια 38χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία κοινοποίησε την πρόθεσή της σε κλειστή ομάδα που συμμετέχει στο facebook.
Η 38χρονη η οποία και στο παρελθόν έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας έγραψε πως «νοιώθει ότι θέλει να πεθάνει, το προσπαθεί αλλά δεν το καταφέρνει κι όλο λυγίζει. χωρίς να ξέρει το γιατί», όπως μεταδίδει το creta24.gr.
Η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε την τοπική Αστυνομία , άνδρες της οποίας κατάφεραν να την εντοπίσουν χθες το βράδυ δυτικά του Ηρακλείου πριν υλοποιήσει τα σχέδιά της και τη μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
