Πέρασε από το Μολινό η Λίβερπουλ (1-0) (vid)
Το γκολ του Ζότα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν αρκετό για να δώσει στους «ρεντς» το διπλό.
Την τετράδα πλησίασε η Λίβερπουλ με τη νίκη της στην έδρα της Γουλβς με 1-0. Οι ρεντς ανέβηκαν στους 46 βαθμούς και την έκτη θέση, 5 λιγότερους από την τέταρτη Τσέλσι που έχει 51.
H Λίβερπουλ προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Γουβλς.
Μανέ και Σαλάχ συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή, τελικός αποδέκτης του συνδυασμού ήταν ο Ντιόγκο Ζότα και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ρούι Πατρίτσιο στο 87′. Ο γκολκίπερ της Γουλβς είχε άσχημη πτώση και οι γιατροί περίμεναν ένα τέταρτο προκειμένου να τον μετακινήσουν σωστά και να μην ρισκάρουν.
ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο (100’Ρούντι), Μπολί, Κόαντι, Σάις, Σεμέδο (84’Γκιμπς-Γουάιτ), Νέβες (76’Ντεντόνκερ), Μουτίνγιο, Τζόνι, Νέτο, Ζοσέ (70’Φάμπιο Σίλβα), Τραορέ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (67’Μίλνερ), Φαμπίνιο, Τιάγκο (67’Τιάγκο), Μανέ, Ζοτά (82’Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ.
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες

