Κοροναϊός : Ιερέας κάλεσε την αστυνομία και έκοψε πρόστιμο σε πιστό που δεν φορούσε μάσκα
Στο Κίτσι Κορωπίου ο ιερέας είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία, διότι πιστός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στον Ιερό Ναό, διακόπτοντας την ακολουθία
Ιερέας κάλεσε την αστυνομία για να κόψει πρόστιμο σε πιστό που δεν φόρεσε μάσκα μέσα στο ναό και επειδή δεν συμμορφώθηκε, αρνήθηκε να τον κοινωνήσει.
Στο Κίτσι Κορωπίου ο ιερέας είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία, διότι πιστός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στον Ιερό Ναό, διακόπτοντας την ακολουθία.
Ο ιερέας διέκοψε τον ψάλτη ο ιερέας και ενημέρωσε τους πιστούς πως επειδή είχαν κάποια «κρούσματα» και από σήμερα θα φοράμε όλοι μάσκες και δεν θα μείνει κανένας μέσα στον Ναό χωρίς μάσκα.
Όπως καταγγέλλει ο πιστός, «το έλεγε βέβαια προς «όλους» αλλά το απεύθυνε σε μένα και στον γιό μου, διότι μόνο εμείς δεν φοράγαμε μάσκα, όπως και ποτέ δεν φορέσαμε παρ’ όλες τις υποδείξεις και του ιερέα και των επιτρόπων μήνες τώρα. Αφού το έλεγε σε μένα, ανταλλάξαμε με τον Ιερέα τις διαφορετικές μας θέσεις επί του θέματος, λέγοντάς του ότι εγώ αιρετικός δεν γίνομαι και δεν πρόκειται να φορέσω μάσκα για να προσβάλλω τον Θεό μέσα στον Οίκο Του και όποιος φοβάται να μην κολλήσει να κάθεται σπίτι του, γιατί κανείς δεν τους υποχρεώνει να έρχονται στην Εκκλησία».
Διέκοψε την ακολουθία ο ιερέας και είπε ότι αν δεν φορέσει μάσκα ή αν δεν βγει έξω, δεν θα συνεχίσει την ακολουθία και την Θεία Λειτουργία.
Απάντησε πως ούτε θα φορέσει μάσκα ούτε οικειοθελώς θα βγει έξω από τον Ιερό Ναό, εκτός αν τον πιάσουν και τον βγάλουν σηκωτό.
Υπήρξαν και κάποιοι που πήραν το μέρος του Ιερέα και έλεγαν στο πιστό όπως αναφέρει ο ίδιος «πως πρέπει να ακούω το ιερέα και πως δεν τους σέβομαι. Απάντησα πως μέσα στο Οίκο του Θεού προτιμώ να σέβομαι τον Θεό και δεν με ενδιαφέρει τι λένε.
Μετά μία δεκάλεπτη περίπου διακοπή, αφού είδε ότι: «μάλλον θόρυβος γίνεται» και αποτέλεσμα μηδέν, αποφάσισε να συνεχίσει την ακολουθία και να ξεκινήσει την Θεία Λειτουργία, αφού είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία. Ήρθε η Αστυνομία, μας είπε ο επίτροπος να περάσουμε έξω που μας θέλει και αφού έκοψε μία κλήση σε μένα και μία στον γιό μου που είναι και με ειδικές ανάγκες και δεν ντράπηκαν, γυρίσαμε στις θέσεις μας μέσα στον Ιερό Ναό και συνεχίσαμε χωρίς μάσκες τον Εκκλησιασμό μας.
Αυτό πρέπει να θύμωσε πολύ το ιερέας διότι όταν ήρθε η ώρα να κοινωνήσουν, όπως λέει ο πιστός, «κοινώνησε όσους φόραγαν μάσκα, αλλά σ’ εμένα τραβήχτηκε πίσω
σαν να φοβήθηκε μην τον κολλήσω τίποτα και δεν με κοινώνησε».
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442