Κατερίνα Λιόλιου : Πόσο ερωτευμένη είναι – Οι ερωτήσεις που της έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής τόλμησε να την ρωτήσει που αφιερώνει το τραγούδι που ερμήνευσε λίγα λεπτά πριν μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη
Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Σου Κου Family και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί και μεταξύ άλλων τραγούδησε την νέα της επιτυχία και μεταξύ άλλων έκανε την αποκάλυψη για τον νέο έρωτά της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής τόλμησε να την ρωτήσει που αφιερώνει το τραγούδι που ερμήνευσε λίγα λεπτά πριν μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.
Η απάντηση της Κατερίνας Λιόλιου ήταν ξεκάθαρη και άφησε να εννοηθεί πως έχει προχωρήσει την ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα, Όμορφα πράγματα, νέα».
Τότε η Αντελίνα θέλοντας να μάθει περισσότερα για τον νέο έρωτα στη ζωή της τραγουδίστριας την ρώτησε αν είναι μεγαλύτερός της με εκείνην να απαντάει πως του ρίχνει…κι έναν χρόνο.
Τέλος, δήλωσε πως ο νέος της σύντροφος δεν ανήκει στην showbiz: «Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ», σύμφωνα με gossip-tv.gr.
Βίντεο
- Μελόνι: «Δεν μπορούμε να υπογράψουμε αμέσως τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα»
- Πριέβιντζα – ΠΑΟΚ 67-87: Διπλό στη Σλοβακία και πρόκριση στα προημιτελικά του Europe Cup
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του



