Μήνυση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη από τον ΔΣΑ
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο γενικός γραμματέας του ΔΣΑ, Μιχάλης Καλαντζόπουλος
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο γενικός γραμματέας του ΔΣΑ, Μιχάλης Καλαντζόπουλος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει «οι Αστυνομικές Αρχές δεσμεύονται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους από το Κώδικα Δεοντολογίας Αστυνομικού και τον Ποινικό Κώδικα. Κάθε πράξη τελούμενη από αστυνομικό όργανο πρέπει να οριοθετείτε μέσα στο πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος.
Δυστυχώς, οι σκηνές, των οποίων γίναμε όλοι μάρτυρες, προκαλούν αποτροπιασμό και αποτελούν πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία».
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
- Θεσσαλονίκη: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Έπεσαν δεκάδες δέντρα
- Αυστραλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατού για την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων


