
Σεισμός Ελασσόνα : Αποκολλήθηκε βράχος των Μετεώρων και έπεσε κοντά σε σπίτια
Η τελευταία σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε αποκόλληση βράχου των Μετεώρων, που έπεσε σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια και από τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Η τελευταία σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την αποκόλληση βράχου των Μετεώρων, που έπεσε σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια και από τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Όπως κατέγραψε η ιστοσελίδα tameteora.gr, ο βράχος αποκολλήθηκε στην περιοχή της μικρής Αϊάς, ενώ το ευτύχημα είναι ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές ούτε κινδύνεψε κάποιος.
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου


