Απίστευτος συνωστισμός παρατηρείται στην παραλία της συμπρωτεύουσας, με τους Θεσσαλονικείς να εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό για να βγουν μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο.
Με τον υδράργυρο στους 14-15 βαθμούς Κελσίου, οι Θεσσαλονικείς βγήκαν για την απογευματινή τους βόλτα.
Να σημειώσουμε ότι η πόλη δεν βρίσκεται σε γενικευμένο lockdown, με τα κρούσματα ωστόσο να μην πέφτουν σε διψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα εχθές (28/02) ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν τριψήφιος με τις νέες μολύνσεις να φτάνουν τις 136.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».