Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος : Συγκινεί ο γιος του, Στέργιος - «Τον θαυμάζω για τη δύναμή του»

Ανδρέας Μικρούτσικος : Συγκινεί ο γιος του, Στέργιος – «Τον θαυμάζω για τη δύναμή του»

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά», είπε ο Στέργιος Μικρούτσικος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κατά την τηλεοπτική του  συνέντευξη, τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, την ώρα που αναφέρθηκε με λόγια τρυφερά στη στήριξη που είχε από τον γιο του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, είδε το μήνυμα του γιου του Στέργιου, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά. Το θέμα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι πατέρας μου και είμαι γιος του έχουμε μια σχέση πολύ υγιή και ωραία.

Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβρεις τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελεταία χρόναι ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού παρουσιαστή.

«Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει», είπε ο Στέργιος Μικρούτσικος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024