Ζέτα Δούκα : «Ας βαδίσει η σημερινή ημέρα στον δρόμο της αλήθειας, παρά…»
Το πρωί της Πέμπτης η ηθοποιός με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα
Με αφορμή τη σημερινή απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, η Ζέτα Δούκα, η οποία υπήρξε η πρώτη ηθοποιός που «έσπασε» τη σιωπή της και αποκάλυψε τη λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο, έκανε μία όλο νόημα ανάρτηση.
Το πρωί της Πέμπτης η ηθοποιός με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα.
Δημοσιεύοντας στίχους του Μενέλαου Λουντέμη, έκανε ένα περιεκτικό σχόλιο, σημειώνοντας:
«Ας βαδίσει η σημερινή ημέρα στο δρόμο της αλήθειας παρά τα ψέματα που θα ακουστούν».
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά τη σύλληψή του το βράδυ του Σαββάτου 20/2, θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι, έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.
Ο ποινικολόγος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» και «αναξιόπιστους μάρτυρες», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ





