Αταμάν : «Έχει σκληρή άμυνα ο Ολυμπιακός»
Στην άμυνα του Ολυμπιακού εστίασε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».
Ο κόουτς της Εφές, Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18/2, 19:30) και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες έχουν μια σκληρή άμυνα ενώ αναφέρθηκε και στον ηγετικό ρόλο των Σπανούλη και Σλούκα, στην εμπειρία του Πρίντεζη, καθώς και στο ένας εναντίον ενός στο οποίο αρέσκεται ο Σακίελ ΜακΚίσικ.
«Είναι αναγκαίο να νικήσουμε» υπογράμμισε ο προπονητής της Εφές ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην Κωνσταντινούπολη, για την 25η αγωνιστική. «Ο Ολυμπιακός παλεύει για τα πλέι οφ όπως κι εμείς» δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Εφές, Κρις Σίνγκλετον.
Ο Εργκίν Αταμάν υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός έχει μία σκληρή άμυνα. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι οι ηγέτες και σκοράρουν. Ο ΜακΚίσικ παίζει συνεχώς «ένας εναντίον ενός», ο Πρίντζης έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Είναι αναγκαίο να νικήσουμε στη μάχη για τα πλέι οφ. Πρέπει να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να παίξουμε με δύναμη στην άμυνα».
Από την πλευρά του ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Κρις Σίνγκλετον δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Παλεύουν για τα πλέι οφ όπως και εμείς. Θα είναι μία μάχη κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και η νίκη θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς».
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram
- Ασήμι: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα
- Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Στην κορυφή η «βασίλισσα» με ηγετικό Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία

