Ελένη Μενεγάκη: Παιχνίδια στα χιόνια με τα τρία της παιδιά
Αφού απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο χιόνι η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τα παιδιά της και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram.
Η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της έβαλαν σκουφιά και γάντια και βγήκαν να παίξουν στο χιόνι.
Η παρουσιάστρια με την οικογένειά της μένουν στα Μελίσσια με το χιόνι να έχει σκεπάσει την περιοχή και βρήκαν ευκαιρία να παίξουν χιονοπόλεμο.
Αφού απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο χιόνι η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με τα παιδιά της και στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram.
Στην ανάρτησή της έγραψε «14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελισσια , τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ»
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
- Φοινικούντα: Ο ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία – Ποιος είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora





