FA Cup: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8»
Δύο δυνατά παιχνίδια έβγαλε η κλήρωση των προημιτελικών του FA Cup με την Έβερτον να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια παιχνίδια έβγαλε η κλήρωση των προημιτελικών του FA Cup. Η πρωτοπόρος της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στο Μέρσεϊσαϊντ για να αντιμετωπίσει την Έβερτον που κατάφερε να αφήσει εκτός την Τότεναμ με το εμφατικό 5-4!
Δύσκολη αποστολή και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν στο King Power για να διεκδικήσουν εκεί, απέναντι στη Λέστερ του Ρότζερς την πρόκριση στα ημιτελικά.
Η Σάουθαμπτον θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ, ενώ μία εκ των Μπάρνσλεϊ/Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Σέφιλντ. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται αυτήν την ώρα (22:00) για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του FA Cup:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.