Χρηστίδης : Μητσοτάκης και Τσίπρας βλάπτουν την υγεία
Ο Π. Χρηστίδης επικρίνει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «ο ένας με τα προκλητικά και προσβλητικά τραπεζώματα της Ικαρίας» και «ο άλλος με το να δέχεται το ρίσκο των συλλαλητηρίων σε βάρος της υγείας των πολιτών» «βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία»
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.
Ο ένας και ο άλλος
Ο κ. Χρηστίδης επικρίνει τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία», επισημαίνοντας πως «ο ένας με τα προκλητικά και προσβλητικά τραπεζώματα της Ικαρίας» και «ο άλλος με το να δέχεται το ρίσκο των συλλαλητηρίων σε βάρος της υγείας των πολιτών».
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442