Σιμεόνε : «Μην κάνουμε συγκρίσεις με το 2014»
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν είναι ανάγκη να γίνονται συγκρίσεις με την Ατλέτικο του 2014, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στην κορυφή, επτά βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, έχοντας και δυο παιχνίδια περισσότερα, με τους οπαδούς της να ονειρεύονται πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.
Από τη μεριά του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και ζήτησε να μην γίνονται συγκρίσεις με την ομάδα του 2014.
Ενόψει του, εντός έδρας, αγώνα με τη Θέλτα, ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο τόνισε: «Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα να συγκρίνουμε ομάδες. Απλά έχουμε περάσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν και δεν ψάχνω ποτέ για συγκρίσεις».
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442