ΠΑΟΚ : «Καμπανάκι» σε Αουγκούστο, τετ-α-τετ με Γκαρσία και Ρέμπε
Συνάντηση με τον Αουγκούστο είχαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Όλαφ Ρέμπε μετά τη χθεσινή εικόνα… βαρεμάρας που έδειξε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δέχθηκε αυστηρή επίπληξη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ με τη χθεσινή συμπεριφορά του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε σαν να… βαριόταν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Δικεφάλου να προχωρούν σε πράξεις.
Όπως προκύπτει, ο Βραζιλιάνος κλήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
Ο 23χρονος είχε τετ-α-τετ συναντήσεις με τους Πάμπλο Γκαρσία και Όλαφ Ρέμπε για την αγωνιστική αλλά και την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι δύο άνδρες των προειδοποίησαν πως αν δεν αλλάξει στάση και συμπεριφορά, τότε θα υπάρξουν σοβαρές συνέπεις και πολύ μεγαλύτερες από το πρόστιμο που του επιβλήθηκε έτσι και αλλιώς.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.