Με τα ονόματα των ηρώων των Ιμίων τρεις πυραυλάκατοι του Πολεμικού Ναυτικού
Τα ονόματα των τριών ηρώων που έχασαν τη ζωή τους στα γεγονότα των Ιμίων θα λάβουν οι τρεις πυραυλάκατοι που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό.
Τα ονόματα των τριών ηρώων που έχασαν τη ζωή τους στα γεγονότα των Ιμίων θα λάβουν οι τρεις πυραυλάκατοι που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό.
Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος μέσα από στο λογαριασμό του στο Facebook. «Τον Αύγουστο το Πολεμικό Ναυτικό παρέλαβε την 6η πυραυλάκατο που ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το όνομα αυτής “Καραθάνασης”» έγραψε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
«Η 7η πυραυλάκατος που θα παραδοθεί εντός του 2021 θα φέρει το όνομα “Βλαχάκος”. Το επόμενο πλοίο αυτού του βεληνεκούς θα ονομαστεί “Γιαλοψός”» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου καταλήγει: «Και τα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα πλεύσουν μια μέρα στο Αιγαίο υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως θα το ήθελαν οι 3 ήρωες των Ιμίων».
- Πύργος: Αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις μετά από έφοδο της ΕΚΑΜ σε σπίτια
- Οι αριθμοί είναι (πολύ) σκληροί για την Λίβερπουλ, αλλά εξηγούν την κατάρρευση των «κόκκινων»
- Πορτογαλία: Η κυβέρνηση έδωσε άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν αεροπορική βάση «υπό όρους»
- Βουλή: Εγκρίθηκε η επιστολική ψήφος των αποδήμων με 201 «ναι»
- O πόλεμος στο Ιράν φέρνει νέο «πονοκέφαλο» για τα επιτόκια
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Ο Σαλσέδο μείωσε για τους Κρητικούς (vid)

