Επαναπατρίζεται ο Χουλκ, καθώς ο Βραζιλιάνος στράικερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο Μινέιρο.
Ο 34χρονος άσος, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει θητεύσει -μεταξύ άλλων- σε Πόρτο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αποχώρησε πρόσφατα από την Σανγκάι SIPG, ύστερα από πέντε χρόνια στην κινεζική ομάδα.
Ο έμπειρος άσος, ήταν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας βασικό στέλεχος της εθνικής Βραζιλίας, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2013.
Η Ατλέτικο Μινέιρο, προπονητής της οποίας είναι ο Αργεντινός Χόρχε Σαμπάολι, παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, καθώς είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στην κατάταξη, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερνασιονάλ, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και επικεντρώθηκε στα ματς με τη Λεβερκούζεν και στο πρωτάθλημα
Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και στάθηκε στην ατυχία, αλλά και τη διαιτησία που είχε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό.