Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη, πάντως, ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει σε οτι αφορά την υπόθεση πρόκριση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:
Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ενα δοκάρι. Είναι ενα καλό σκορ αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα σε οτι αφορά την πρόκριση».
Για το οτι ο Άρης πριν 11 χρόνια είχε κερδίσει και πάλι με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο και έφτασε στον τελικό: «Μακάρι να είναι οιωνός».
Ο Ρισόν Χολμς φέρεται να απογοητεύτηκε από τους χειρισμούς του ατζέντη του κατά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και πλέον ψάχνει για νέο μάνατζερ
Ο Ολυμπιακός και η δεδομένη τετράδα, το 25% του Παναθηναϊκού και τα πιθανά ζευγάρια για τα play offs της Euroleague – Όλα τα δεδομένα στην τελική ευθεία της regular season.