Επίθεση στο Μετρό : Τι λέει στο MEGA ο δικηγόρος των δυο ανηλίκων
Για την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος το, Κώστας Δημόπουλος
Για την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό, μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος το, Κώστας Δημόπουλος.
«Είναι μετανιωμένα γι’ αυτή την πράξη, δεν έχουν απασχολήσει ουδέποτε στο παρελθόν. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη κι οικογενειακά, έπρεπε να γίνει μια διαχείριση και στην οικογένεια αυτό ήταν που καθυστέρησε και την εμφάνισή τους στις Αρχές» είπε.
«Είναι μια απόφαση που δίνει ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμαστούν ως το δικαστήριο. Φέραμε στοιχεία για την προσωπικότητά τους, είναι παιδιά – αθλητές. Δεν είναι όλα όσα ακούγαμε αυτές τις ημέρες» ανέφερε ο κ. Δημόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση των Αρχών.
«Δεν φαίνεται ο σταθμάρχης να θέλει να σταματήσει αυτό που άρχισε εντός του συρμού»
«Οι κατηγορούμενοι έφεραν γεγονότα που συνέβησαν μέσα στον συρμό. Πρέπει να δούμε αν ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά από την πρώτη στιγμή, αν γρονθοκόπησε τον μεγάλο χωρίς να προκληθεί. Δεν φαίνεται αυτός ο άνθρωπος να θέλει να σταματήσει αυτό που άρχισε εντός του συρμού. Περιμένουμε μια άλλη αντιμετώπιση, θα μπορούσε, αν δείτε στο βίντεο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε προς τα δεξιά. Έχει τον χρόνο και το χώρο να κινηθεί προς τα δεξιά» πρόσθεσε ο δικηγόρος.
«Τα παιδιά λόγω της έντασης και της επιθετικής συμπεριφοράς του ανθρώπου αυτού, επέλεξαν να μην κατέβουν στον σταθμό Αττική… ο μεγαλύτερος αδερφός έχει οπισθοχωρήσει. Κατακριτέα η πράξη, αλλά μην σπεύδουμε να κρίνουμε… σταθμίζοντας και τις δύο πλευρές. Αυτός ο άνθρωπος δεν απομακρύνεται» τόνισε.
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442