Τζένοα – Μπολόνια 2-0 : Βαθμολογική… ανάσα για τη Τζένοα
Νίκη-οξυγόνο για την Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας επικράτησε της Μπόλονια με 2-0, ανεβαίνοντας πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού.
Σε μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη έφτασε η Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας… καθάρισε (2-0) σχετικά εύκολα την Μπολόνια στο «Luigi Ferraris» η οποία και παρέμεινε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τρίποντο.
Με το αποψινό τρίποντο, η Τζένοα ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον βρίσκεται στη 17η θέση με 14 βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 12 με 17 πόντους.
Στο 33′ η Μπολόνια απείλησε με σουτ του Ορσολίνι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Περίν. Στο 44′ οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Σομουρόντοφ να γυρίζει και τον Ζάιτς να γράφει το 1-0.
Στο 55′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Τζένοα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Εμποά Εμπόνκε να περνά για τον Ντέστρο που σε τετ-α-τετ με τον Ντα Κόστα, πλάσαρε για το 2-0.
Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μασιέλο, Ραντοβάνοβιτς, Μπάνι, Ζαμπακόστα, Μπεχράμι (45′ Εμποά Εμπόνκε (74′ Λεραγκέρ)), Μπαντέλι, Ζάιτς, Κρίσιτο (45′ Γκιλιόνε), Ντέστρο (86′ Μελεγκόνι), Σομουρόντοφ (81′ Πιάτσα)
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ντα Κόστα, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Παθ (81′ Πόλι), Χίκι (60′ Ντάικς), Σούτεν (60′ Μπάροου), Νικολάς Ντομίνγκες, Ορσολίνι (74′ Σκοφ Όλσεν), Σοριάνο, Βινιάτο, Παλάσιο (81′ Ράμπι)
- Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης έλαβε την κορυφαία διεθνή διαπίστευση ποιότητας & ασφάλειας JCI
- Ένα «Letting Go» που γεμίζει καρδιές: Η συναισθηματική αλυσίδα της Endless
- «Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα»
- «Η στιγμή, σου ανήκει: πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές μεγάλες στιγμές των παικτών»
- Η ΚΑΕ Ολυμπιακός… ανέκρινε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά το ρεκόρ του
- Πολωνία: Τραγωδία σε ανθρακωρυχείο – Δύο νεκροί από έκρηξη μεθανίου

