Δημοσίευμα του theathletic αναφέρει πως η παραμονή του Φρανκ Λάμπαρντ στη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μόνο σίγουρη δεν είναι, μετά και την, εντός έδρας, ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ήδη, η διοίκηση έχει αρχίσει να κοιτάζει εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο, σε περίπτωση που η ομάδα συνεχίσει να παρουσιάζει τέτοια εικόνα.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι διοικούντες είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός πως η Τσέλσι ξόδεψε 200 εκατομμύρια λίρες, το καλοκαίρι, για μεταγραφές, αλλά δεν υπάρχει αγωνιστική πρόοδος. Επιπλέον, ο Λάμπαρντ έχει χάσει και τα αποδυτήρια, αφού υπάρχουν αρκετές εντάσεις, ειδικά με παίκτες οι οποίοι δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Βρετανού τεχνικού.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».