Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Αθήνας, προκειμένου να προμηθευτούν τα αναγκαία τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Οι επιλογές των καταναλωτών ήταν αρκετές, με κάποιους να επιλέγουν να αγοράσουν κατσίκι ή αρνί, ενώ κάποιους άλλους χοιρινό ή κοτόπουλο.
Τα καταστήματα της κεντρικής αγοράς στη Βαρβάκειο θα μείνουν ανοιχτά έως τις 5 το απόγευμα, όπως και όλα τα κρεοπωλεία, τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00, ενώ ζαχαροπλαστεία και καταστήματα λιανικής θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.