Χάρι και Μέγκαν κατατροπώνουν παπαράτσι
Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, το πρακτορείο που έβγαλε φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ και του γιου της Άρτσι, δεν θα μπορεί στο εξής να απαθανατίσει την οικογένεια
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μήνυσαν τον παπαράτσι που φωτογράφισε την Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον γιο της έξω από το σπίτι τους.
Στην αγωγή κατά του Splash News and Picture Agency, το διάσημο ζευγάρι έκανε λόγο για παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων.
Σημειώνεται ότι μια ημέρα πριν από τη λήψη των επίμαχων φωτογραφιών, ένας φωτογράφος του Splash είχε προχωρήσει «σε αυτοψία του ιδιωτικού σπιτιού του δούκα και της δούκισσας, περπατώντας γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο ψάχνοντας να εντοπίσει σημεία εισόδου και εξόδου και βάζοντας την κάμερα του πάνω από το φράχτη για να τραβήξει φωτογραφίες», σύμφωνα με το ζευγάρι.
UK information company agrees to by no means {photograph} Prince Harry-Meghan Markle, household, Leisure Information The…
Δημοσιεύτηκε από Justnewsday στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020
Όπως αναφέρει η επίσημη δήλωση του πρακτορείου μετά τη δικαστική απόφαση:
«Το Splash U.K δε θα βγάζει φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ή του γιου τους στο μέλλον».
Εκπρόσωπος της νομικής εταιρείας Shillings που ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν ανέφερε σχετικά:
«Όπως έγινε κατανοητό στη σημερινή ακρόαση του δικαστηρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διευθέτησαν το έννομο δικαίωμα τους που καταστρατηγήθηκε στην αρχή της χρονιάς από το πρακτορείο παπαράτσι Splash U.K..
Ο διακανονισμός αυτός είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα ανεχθούν παράνομη, παρεμβατική και αδιάκριτη συμπεριφορά από παπαράτσι και ότι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια θέματα – όπως θα έκανε κάθε οικογένεια».
- Βενεζουέλα: Νομοσχέδιο για την αμνηστία υιοθέτησε ομόφωνα σε πρώτη ανάγνωση το κοινοβούλιο
- Κολομβία: Δύο σωματοφύλακες γερουσιαστή σκοτώνονται σε ένοπλη επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του
- Μαρόκο: Πάνω από 140.000 άνθρωποι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών
- Ιράν: Ο Λευκός Οίκος υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» στη διάθεσή του «πέρα από τη διπλωματία»
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
- Ιράν: Στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ θα θυσιαστεί ο ιρανικός λαός, φοβάται ο Τζαφάρ Παναχί


