Κορυφαίος τερματοφύλακας για το 2020 αναδείχθηκε ο Μάνουελ Νόιερ στα βραβεία της FIFA που διεξάγονται στη Ζυρίχη.
Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε τεράστιο ρόλο στην περσινή τρομερά επιτυχημένη σεζόν της Μπάγερν Μονάχου, βοηθώντας τους Βαυαρούς να κατακτήσουν το Champions League για 6η φορά στην ιστορία τους, καθώς και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, μαζί με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας.
«Ενα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Ηταν συναρπαστική η πορεία μας. Προσπαθώ πάντα να δίνω τα πάντα» δήλωσε ο Νόιερ για τη βράβευσή του, επικρατώντας των Άλισον και Όμπλακ.
🏆 @Manuel_Neuer is #TheBest FIFA Men’s Goalkeeper 2020. Another trophy for ‘The Wall’! 🧱
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.