Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-1 : «Γκέλαραν» στο Βερολίνο οι Βαυαροί

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 1-1 : «Γκέλαραν» στο Βερολίνο οι Βαυαροί

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Φλικ να μένει στο 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Ο συνήθης ύποπτος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσωσε τον βαθμό για τους Βαυαρούς, που συγκατοικούν στην κορυφή της Bundesliga με την Λειψία.

Γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Φλικ να αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί έμειναν στο 1-1 με την Ουνιόν, φτάνοντας στο δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς τρίποντο, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Λειψία.

Μετά και την απώλεια στο Άλτε Φερστεράι, οι Βαυαροί συγκατοικούν με την ομάδα του Νάγκελσμαν στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος. Από την αλλη, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν τις υψηλές… πτήσεις, καθώς μετά από 11 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 6η θέση με 17 πόντους.

Η Ουνιόν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, ο Πρέμελ νίκησε με κεφαλιά τον Νόιερ για το 1-0.

Στο 22΄, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αβονίγι, ενώ στο 56΄ο ίδιος παίκτης δε βρήκε εστία από το ύψος του πέναλτι.
Η ισοφάριση για την Μπάγερν Μονάχου ήρθε στο 67΄. Ο Κομάν έκανε τρομερή ενέργεια, άδειασε δύο αντιπάλους στα αριστερά κι έκανε το γύρισμα για τον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.

ΟΥΝΙΟΝ: Λούδε, Κνόχε, Τρίμελ, Φρίντριχ, Γκρίζμπεκ (71’ Ριέρσον), Λεντς, Μπέκερλ Πρέμελ, Ίνγκβαρτσεν (36’ Τόιχερτ), Αβονίγι (90+1’ Γκέντνερ), Μπίλτερ (71’ Εντό)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Παβάρ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα (76’ Tολισό), Μουσιάλα, Μίλερ, Γκνάμπρι (88’ Τσούπο Μότινγκ), Κομάν, Λεβαντόφσκι

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024