Παρά τις διάφορες φήμες, καμία απόφαση δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα ο Πιερ Ντρεοσί και ο Λάζλο Μπόλονι για το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ούτε για να τελειώσουν παίκτες, ούτε για δανεισμούς και μεταγραφές.
Η φάση της αξιολόγησης του δυναμικού, η οποία άρχισε όταν ανέλαβε ο Μπόλονι, ολοκληρώνεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ασφαλώς, στο μεγαλύτερο βαθμό ο Μπόλονι έχει σχηματίσει γνώμη για τους ποδοσφαιριστές και έχει συζητήσει με τον Ντρεοσί.
Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τις οριστικές κατευθύνσεις που θα δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει προϊδεάσει για την οικονομική πολιτική, αλλά θα την εξειδικεύσει σύντομα.
Μετά το παιχνίδι της Τούμπας, ο Αλαφούζος θα υποδεχτεί τον Ντρεοσί και τον Μπόλονι για να συζητήσουν. Ανάλογα και με τη βαθμολογία, θα τεθούν οι στόχοι του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο γύρο και θα παρθούν αποφάσεις για το ρόστερ.
Μέχρι τότε, υπάρχουν σκέψεις, βολιδοσκοπήσεις, αλλά όλα παραμένουν στον αέρα…
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.