Αμβρόσιος : «Το μόνιμο φάρμακο που έπινα για τον κοροναϊό ήταν ο αγιασμός»
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκε αρνητικός στον κοροναϊό, δημοσιοποίησε στο ιστολόγιό του ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκε αρνητικός στον κοροναϊό, δημοσιοποίησε στο ιστολόγιό του ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κοροναϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο» γράφει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός».
Συνεχίζοντας, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σημειώνει «εν κατακλείδι, επειδή ο φόβος μεταδόσεως του Κοροναϊό κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια σας παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημερομηνίαν 24.11.2020, όπου το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!».
Μάλιστα, δημοσίευσε και το αποτέλεσμα του τεστ:
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμβρόσιος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 14/11. Οι γιατροί τον κάλεσαν να παραμείνει για νοσηλεία καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Μάλιστα, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε από το νοσοκομείο.
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας
- Η Φλαμένγκο ανοίγει την πόρτα στον Βινίσιους
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη

