Κλοπ για Μαραντόνα : «Είμαι 53 και ήταν κομμάτι όλης της ζωής μου»
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα και τα λόγια του πραγματικά συγκλονίζουν.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, συγκλονίζοντας όλο τον πλανήτη με την τεράστια απώλεια του.
Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε με το δικό του ξεχωριστο τρόπο τον Αργεντινό θρύλο, με τον Γερμανό τεχνικό να κάνει δηλώσεις για το χαμό του «Θεού» του ποδοσφαίρου στο περιθώριο του Λίβερπουλ – Αταλάντα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι 53 ετών και μου φαίνεται πως ήταν μερος όλης της ζωής μου. Όταν ήμουν πολύ μικρός, ίσως 8,9, 10 ετών, τον είδα για πρώτη φορά και ήταν 16 ή 17 ετών.
Σε ένα video, κάνοντας κόλπα με τη μπάλα, και από τότε ήταν ο ξεχωριστός παίκτης για μένα. Από παγκόσμια σκοπιά, είναι ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Μέσι ή αν προτιμάτε δύο Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος.
Είχα δει πρόσφατα το ντοκιμαντέρ για τον ίδιο. Ο Ντιέγκο ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ας πούμε πως ο Μαραντόνα είχε πολλά πράγματα για τα οποία έδινε τους αγώνες του. Θα μου λείψει», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας στην κάμερα του BT Sport.
A true great of the game.
Rest in peace, Diego Maradona. pic.twitter.com/jImGjnjhUl
— Liverpool FC (@LFC) November 25, 2020
- Οικονομία: Από τους Baby Boomers στην Gen Z – Πώς επενδύει τα χρήματά της η κάθε γενιά
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή


