«Κάηκε» η Νάπολι για τον Μαραντόνα
Εντυπωσιακές σκηνές από τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή ανακοπή.
Η είδηση του θανάτου του σαφώς βύθισε στη θλίψη και τη Νάπολι, στην οποία ο Μαραντόνα λατρεύτηκε σαν Θεός και τη βοήθησε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το Κύπελλο UEFA.
Έτσι, δεκάδες φίλοι της Νάπολι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους, ανάβοντας καπνογόνα και μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα για να τιμήσουν τον Αργεντινό.
Δείτε παρακάτω τα εντυπωσιακά πλάνα:
- Οικονομία: Από τους Baby Boomers στην Gen Z – Πώς επενδύει τα χρήματά της η κάθε γενιά
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή


