Κοροναϊός : Στο «μάτι» της πανδημίας παραμένουν Θεσσαλονίκη και Αττική – Συναγερμός στη Λάρισα
Νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα δημιουργεί ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ
Νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα δημιουργεί ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.
Για ακόμη μια ημέρα, «πρωταθλήτρια» κρουσμάτων αναδείχτηκε η Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, ένας στους τρεις κατοίκους που υποβάλλονται σε τεστ βρίσκονται θετικοί στον φονικό ιό. Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, η διασπορά στη συμπρωτεύουσα «είναι τεράστια».
Από τα 2.384 κρούσματα που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας το τελευταίο 24ωρο, τα 652 καταγράφονται στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε συναγερμό βρίσκεται και η Αττική με 588 κρούσματα.
Συναγερμός έχει σημάνει και στη Λάρισα, στην οποία καταγράφονται 164 κρούσματα.
Ακόμα, 62 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εντοπίστηκαν στην Ημαθία, 53 στη Μαγνησία, 49 στην Καρδίτσα και 45 στον Έβρο.
Σημειώνεται, δε, πως πολύ μεγάλη είναι και η διασπορά σε όλη τη χώρα.
Αναλυτικά:
50 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας