Σεισμός στη Σάμο : Συλλυπητήρια της Κεραμέως στις οικογένειες των δύο μαθητών που σκοτώθηκαν
Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο όταν τοίχος εξαιτίας του σεισμού κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε
Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια εξέφρασε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τον τραγικό χαμό των δύο μαθητών στο Βαθύ της Σάμου.
Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο όταν τοίχος εξαιτίας του σεισμού κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε.
«Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από τον σεισμό της Σάμου. Οι μαθητές ήταν καθ’ οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο. Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές», έγραψε στο Twitter η κυρία Κεραμέως.
Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου.Οι μαθητές ήταν καθ’οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο.Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές.
— Niki Kerameus (@nkerameus) October 30, 2020
- Οργή Αλμπανέζε για Γάζα: «Τιμωρούν εμένα και στρώνουν κόκκινο χαλί σε εγκληματίες»
- Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς μιλά στο in, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
- «Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας» – Δραματικές προειδοποιήσεις από τον Ρούτε
- Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μόρις»
- Ζάκυνθος: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απάθεια, δεν δείχνει συναίσθημα» – Ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ



