Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στη Σάμο : Αεροδιακομιδή για σοβαρά τραυματισμένο παιδί

Σεισμός στη Σάμο : Αεροδιακομιδή για σοβαρά τραυματισμένο παιδί

Το 14χρονο παιδί φέρει σοβαρά τραύματα και θα μεταφερθεί από τη Σάμο σε νοσοκομείο της Αθήνας - Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αεροδιακομιδή προς νοσοκομείο της Αθήνας έχει ζητηθεί για ένα 14χρονο παιδί στη Σάμο, η οποία φέρει σοβαρά κατάγματα από τον σεισμό που «χτύπησε» το μεσημέρι το νησί.

Το τρίτο παιδί τραυματίσθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο της τραγωδίας με τα δύο νεκρά παιδιά. Θετικό είναι το γεγονός ότι η ζωή του 14χρονου παιδιού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μαζί πιθανώς να μεταφερθεί με το ελικόπτερο C-130 μια ηλικιωμένη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σάμου και φέρει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα.

Θρήνος στη Σάμο: Δύο νεκρά παιδιά από κατάρρευση τοιχίου

Δύο μαθητές Λυκείου, ηλικίας 17 και 15 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε στη διάρκεια του ισχυρού σεισμού των 6,7 ρίχτερ στη Σάμο.

Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό, ενώ λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και το δεύτερο, ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τις οποίες μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Τα δύο παιδιά περνούσαν από ένα στενό δρόμο της πόλης και ο σεισμός προκάλεσε την πτώση ενός τοίχου, με αποτέλεσμα να τα καταπλακώσει.

Παρά τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν ζωντανά από τους διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το σημείο που έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024