J Balvin : θα δώσει συναυλία εικονικής πραγματικότητας την βραδιά του Halloween
Ο Κολομβιανός τραγουδιστής και παγκόσμιος πρέσβης της reggaeton και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Latin GRAMMY θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Fortnitemares» στο video game και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
Ο Κολομβιανός τραγουδιστής και παγκόσμιος πρέσβης της reggaeton και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Latin GRAMMY θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Fortnitemares» στο video game και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά στο Afterlife Party το νέο τραγούδι του με τίτλο «La Luz», συνεργασία με τον τραγουδιστή Sech από τον Παναμά.
One of the World’s most popular Latin artists in @JBALVIN who was repping FaZe Clan last week has now announced his headline for an upcoming Fortnite concert. Welcome brother. pic.twitter.com/I8OPtBTkOZ
— Jake Lucky (@JakeSucky) October 21, 2020
Το σόου θα μεταδοθεί στο mode «party royale» του Fortnite.
Η συναυλία του Balvin, η οποία θα προ-εγγραφεί στο στούντιο των Epic Games στο Λος Άντζελες, θα είναι η πρώτη του είδους για το Fortnite, καθώς θα γυριστεί με τεχνολογία εκτεταμένης πραγματικότητας (XR).
He was a few hundred years early to the party 💀🎉
All Party Trooper owners who attend the Afterlife Party on Friday, October 31 will unlock the exclusive @JBALVIN style! pic.twitter.com/bGe0HpYcbK
— Fortnite (@FortniteGame) October 21, 2020
«Είμαι ευγνώμων που είμαι ο πρώτος Ισπανόφωνος καλλιτέχνης που θα είμαι πρώτο όνομα στη φετινή εκδήλωση Fortnitemares» έγραψε ο Balvin σε ανάρτησή του στο Instagram.
Με τις live συναυλίες να ακυρώνονται από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο, το Fortnite, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, έχει γίνει ένας σημαντικός προορισμός για μουσικούς καλλιτέχνες που θέλουν να δώσουν συναυλία και να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές.
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων



