Κέιτ Χάντσον – Γκουίνεθ Πάλτροου : Τα χειρότερα φιλιά που έδωσαν ποτέ στα πλατό
Για μερικά από τα χειρότερα φιλιά που έδωσαν ποτέ στα πλατό μίλησαν οι Γκουίνεθ Πάλτροου κι η Κέιτ Χάντσον στο podcast Goop της Πάλτροου, καθώς και για τις σχέσεις με κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές τους.
Για μερικά από τα χειρότερα φιλιά που έδωσαν ποτέ στα πλατό μίλησαν οι Γκουίνεθ Πάλτροου κι η Κέιτ Χάντσον στο podcast Goop της Πάλτροου, καθώς και για τις σχέσεις με κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές τους.
«Τα χειρότερα φιλιά επί οθόνης»
«Ποιος φιλάει καλύτερα επί οθόνης;», ρώτησε η Γκουίνεθ την Κέιτ. «Ξέρεις, νομίζω πώς δεν είχα και τους καλύτερους στα φιλιά. Νιώθω πως θα έπρεπε να είχα καλύτερους», απάντησε η δεύτερη.
Kate Hudson & Gwyneth Paltrow Reveal Their Worst On-Screen Kisses: He ‘Had Snot All Over His Face’ https://t.co/uyjs0Pz5VT
— People (@people) October 14, 2020
Ποιοι ήταν οι χειρότεροι;
Οταν η 48χρονη Πάλτροου ρώτησε την Κέιτ Χάντσον αν ο Μακόναχι της γεννούσε αδερφικά αισθήματα, εκείνη απάντησε πώς «μπορεί μερικές φορές να γίνει λίγο αδερφικό, αλλά όχι…».
Και τότε η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες Iron Man και Avengers. ««Όπως με τον Ρόμπερτ, όταν είχαμε φιληθεί, σκεφτόμουν, ”Πλάκα μου κάνεις”;», είπε χαρακτηριστικά. «Ήταν κυριολεκτικά σαν να φιλάω τον αδερφό μου».
Ew! Turns out some of Kate Hudson’s steamy on-screen kisses weren’t exactly romantic. https://t.co/cYbYTcZcEV
— Entertainment Tonight (@etnow) October 14, 2020
Οι δυο ηθοποιοί τελείωσαν τη συζήτηση με την Κέιτ Χάντσον να αποκαλύπτει και ένα από τα αγαπημένα της φιλιά επί οθόνης, αν και η συγκεκριμένη σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην ταινία. «Ξέρεις ποιος φιλούσε καλά, αλλά δεν το είδατε, επειδή το έκοψαν; Ο Μπίλι [Κράνταπ]», είπε η Χάντσον για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Almost Famous». «Ο Μπίλι ήταν καλός. Ήταν καλό»
- Γιώργος Λαζάνης: Ο δίκαιος και ο άδικος λόγος
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442