Σωρεία καταγγελιών έχουν γίνει από γυναίκες για γυναικολόγο για αξιόποινες πράξεις στη Ρόδο.
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στο γενικό νοσοκομείο «Α. Παπανδρέου», μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος ποινικολόγος Στέλιος Αλεξανδρής, ο οποίος είναι δικηγόρων των 10 εκ των 12 γυναικών που έχουν προβεί στις καταγγελίες.
Όπως είπε ο κ. Αλεξανδρής είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση η οποία κινήθηκε αστραπιαία. Ο γιατρός κατηγορείται μεταξύ άλλων και για βιασμό.
Εκτίμησε δε ότι ίσως οι καταγγελίες να αυξηθούν με δεδομένο ότι οι καταγγέλουσες γυναίκες έφθασαν στις δώδεκα μόνο μέσα σε λίγες μέρες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιατρός έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.