Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν αναφορές στη σημερινή διαδικασία, όπου αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.
Η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στα «ψηλά» πολλών μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού, ενώ το πρακτορείο Reuters θα έχει ζωντανή κάλυψη της διαδικασίας από τις 09:00 το πρωί.
Στο BBC, ο τίτλος του άρθρου είναι: «Ελλάδα – Χρυσή Αυγή: Το ναζιστικό κόμμα αντιμετωπίζει κατηγορίες εγκληματικής οργάνωσης» και γίνεται αναφορά στα 68 πρόσωπα που κατηγορούνται.
Ο Guardian σχολιάζει πως «η Ελλάδα εναποθέτει τις ελπίδες της στη Δικαιοσύνη για να θεραπευτούν τα τραύματα που έχει προκαλέσει η Χρυσή Αυγή».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας