Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε σε δέκα ερωτήσεις του Love It και μεταξύ άλλων ανέφερε ποια είναι η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί.

Η ερώτηση που την στεναχωρεί

«Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω».

Η Κατερίνα Στικούδη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σύζυγό, Βαγγέλη Σερίφη της λέγοντας πως: «Είναι πάρα πολλές οι όμορφες κουβέντες που έχω ακούσει από το σύζυγό μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Είμαι για αυτόν τα πάντα, τι να κάνουμε τώρα;»

Τα κακόβουλα σχόλια και η συμβουλή που δεν ξεχνά ποτέ

«Δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου».

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη δεν θα έκανε ντουέτο; 

«Δεν υπάρχει κάποιος που μπορώ να σκεφτώ. Δε θα ήταν κι ωραίο να το πω. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που είμαι καλλιτεχνικά κι ως προσωπικότητα. Πολλές φορές μπορεί να μη συμβαδίζουν όλα αυτά σε μια συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο ότι θέλω να είμαι καλά».