Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού
Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (21:00).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου (21:00), που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, με το οποίο θα κάνει το νταμπλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους, παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπρούνο, Μπα, Σισέ και Τοροσίδη στην τετράδα της άμυνας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει τον Μπρούνο στο δεξί άκρο της άμυνας και μεταθέτει στο αριστερό τον Βασίλη Τοροσίδη.
Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί.
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
- Τα ιαπωνικά Ongaku Kissa επιστρέφουν 100 χρόνια μετά – Δίσκοι βινυλίου, σιγή, κοκτέιλ και βελούδο


