Η Αρμάνι έδειξε τα «δόντια» της στην Άλμπα (79-57)
Από το πρώτο κιόλας επίσημο φιλικό για την Ευρωλίγκα, η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε σαν «σίφουνας» την Άλμπα Βερολίνου με 79-57.
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Αρμάνι Μιλάνο.
Οι Ιταλοί έδειξαν με το «καλημέρα» στο φιλικό τουρνουά που έχει διοργανώσει η Ευρωλίγκα στο Κάουνας πως θα είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της σεζόν.
Με κορυφαίους τους Ροντρίγκεθ, Λεντέι, αλλά και Κάιλ Χάινς που σημείωσαν από 14, 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα δεν είχε θέμα να κερδίσει την Άλμπα με διαφορά 22 πόντων για το τελικό 79-57.
Από την άλλη, οι Γερμανοί έδειξαν πως παρόλο που ενισχύθηκαν αρκετά στη θέση «1» με τους Τζέισον Γκρέιντερ και Μάοντο Λο έχουν σοβαρό θέμα στη κυκλοφορία της μπάλας, καθώς υπέπεσαν σε 32 (!) λάθη συνολικά στην αναμέτρηση.
Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Πέιτον Σίβα που σημείωσε 14 πόντους στο αντίπαλο «διχτάκι», ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.
Όπως φάνηκε, η Αρμάνι είναι μια ομάδα που βρίσκει συνεχώς λύσεις καθώς πλέον διαθέτει πληρότητα επιθετικογενών παικτών (Πάντερ, Ντιλέινι), ενώ είναι φανερό πως η άμυνα της κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα.
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 28-38, 42-53, 57-79.
L'Olimpia Milano al suo meglio: difesa press, recupero e cameriere di Delaney! 👌🏀#EurosportBASKET | #GameON | @OlimpiaMI1936 pic.twitter.com/B7MQiojk1z
— Eurosport IT (@Eurosport_IT) September 12, 2020
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442