Φενέρμπαχτσε: Έχει… αρκετή δουλειά ο Κοκόσκοφ
Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να πήρε τη νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Μπεσίκτας (79-77), ωστόσο έδειξε πως ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει... μπόλικη δουλειά.
Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε την Μπεσίκτας η Φενέρμπαχτσε.
Η τούρκικη ομάδα στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στον πάγκο της, έστω και σε φιλικά παιχνίδια έδειξε πως χρειάζεται… μπόλικη δουλειά.
Ο Σέρβος προπονητής που ήρθε να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει πως πρέπει να δουλέψει αρκετές αδυναμίες που έχουν… μείνει στην ομάδα από τη περσινή μέτρια σεζόν, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Κώστα Σλούκα.
Η Μπεσίκτας δεν μπόρεσε να κάνει την «έκπληξη» και έχασε με 79-77 από την Φενέρ, η οποία είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μέλι Μαχμούτογλου που σημείωσε 21 πόντους. Πολύ καλός και ο Τζάρελ Έντι με 14.
Τα δεκάλεπτα: 17-16, 37-32, 56-52, 79-77.
- Χαλάνδρι: Το «ύποπτο» αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο επρόκειτο για φαγητό
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Συγκαλείται το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Φρουροί της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με ένταση μέχρι να φύγουν οι Αμερικανοί από το νησί


