Μπασκόνια: Κάταγμα στη μύτη ο Βιλντόζα
Ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη κάταγμα στη μύτη και θα πρέπει να φορά προστατευτική μάσκα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Η Μπασκόνια πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ωστόσο τα προβλήματα για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνεχίζονται καθώς ο Λούκα Βιλντόζα αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Μπούργκος.
Ο Αργεντινός γκαρντ χτύπησε στη μύτη του και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρινικό κάταγμα. Ως εκ τούτου, δεν θα δώσει το «παρών» στο προσεχές παιχνίδι των Βάσκων με την Μπιλμπάο (30/8).
Το θετικό νέο είναι πως η ενημέρωση των Πρωταθλητών Ισπανίας ανέφερε πως ο Βιλντόζα δεν θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο 25χρονος θα πρέπει να φορά προστατευτική μάσκα στις προπονήσεις της Μπασκόνια.
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
