Οριστικό: Οι Μπακς αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το ματς με τους Μάτζικ!
Οι άνθρωποι του Μιλγουόκι αποφάσισαν να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους Μάτζικ, μποϊκοτάροντας το Game 5 εξαιτίας του νέου περιστατικού αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ.
Οι Μιλγουόκι Μπακς προχώρησαν σε μία ρηξικέλευθη απόφαση αναφορικά με το Game 5 απέναντι στους Μάτζικ!
Τα Ελάφια αποφάσισαν να μην κατέβουν στο παιχνίδι με το Ορλάντο, μποϊκοτάροντας το ματς εξαιτίας του νέου περιστατικού αστυνομικής βίας που έλαβε χώρα στο Γουαϊσκόνσιν, με τον πυροβολισμό του Τζέικομπ Μπλέικ προ ολίγων ημερών!
Ο… καπνός υπήρχε εδώ και δύο μέρες, από τους Τορόντο Ράπτορς και τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι σκεφτόντουσαν το ίδιο ακριβώς για τον πρώτο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας.
Είναι μία οριστική απόφαση, που γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τους Μπακς και σίγουρα θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!
Μία απόφαση πραγματικά συγκλονιστική που δείχνει πως ο αθλητισμός είναι κάτι παραπάνω από καλάθια και… γκολ, καθώς με αυτόν τον τρόπο οι αστέρες του ΝΒΑ, δείχνουν την αντίθεσή τους στα κρούσματα βίας.
Πρόκειται για μία κίνηση που κανείς δεν γνωρίζει τις συνέπειες, όμως ήρθε για να… ταράξει για τα καλά την φούσκα του Ορλάντο, που τόσο καιρό λειτουργούσαν τα πάντα στην εντέλεια.
Από τη στιγμή που έχει γνωστό πως δεν θα γίνει το ματς, μαζεύτηκαν και οι μπάλες από τους φροντιστές.
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
- Ελένη Παπαδοπούλου: Τα χρέη και η διαμάχη για το ακίνητο – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του γιου της
- Η διορία για μεταγραφές εκπνέει και αυτοί είναι οι παίκτες που ίσως αλλάξουν μπασκετική στέγη το 2026

