Παρί Σεν Ζερμέν: Ξέφρενα πανηγύρια για την πρόκριση χωρίς μέτρα προστασίας
Η νύχτα... μέρα έγινε στο Παρίσι, μετά την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Τούχελ στον τελικό του Champions League.
Η Παρί Σεν Ζερμέν γιορτάζει. Το Παρίσι γιορτάζει. Η ομάδα του Τούχελ βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League.
Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 3-0 της Λειψίας και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Κάιπερς βρήκε τους Γάλλους έξω στους δρόμους.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την γερμανική ομάδα, οι δρόμοι του Παρισιού και το «Σανζ Ελιζέ» γέμισαν από φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, που πανηγύριζαν την μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας ωστόσο συνθήκες επικίνδυνου συνωστισμού, σε μια εποχή μάλιστα που η πανδημία βρίσκεται ξανά σε έξαρση.
- Απίθανο: Συμπαίκτης του Τζόλη κλήθηκε σε δύο Εθνικές ομάδες
- Παρέμβαση-κλειδί για την οδική ασφάλεια στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)

