Σίξερς και Ρόκετς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο παρκέ του Ορλάντο, με την αναμέτρηση να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ωστόσο, η ομάδα της Φιλαδέλφειας εμφανίστηκε αρκετά σοβαρή, κάνοντας… πάρτι.
Οι Σίξερς έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με σκορ 134-96.
Για τους νικητές, που έφτασαν τις 43 φετινές νίκες στο NBA, πρωταγωνιστής ήταν ο ο Χάρις, που πέτυχε 18 πόντους.
Πολύ καλό ματς έκανε ο Μπράουν με 16 πόντους, ενώ οι Εμπίιντ και Νέτο πρόσθεσαν από 14 πόντους.
Όσον αφορά την ομάδα του Χιούστον, παπάδες έκανε ο Χάρντεν, καθώς ήταν πρώτος σκόρερ με 27 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Γκριν είχε 17 πόντους και ο Γκόρντον σημείωσε 13 πόντους.
Να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ράσελ Ουέστμπρουκ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.