Παναθηναϊκός : Αντόνιο Μπλάνκο με φόντο τον Αλεξανδρόπουλο
Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος θέλουν τον 20χρονο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης ως το κατάλληλο συμπλήρωμα για την εξέλιξη του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού
Μια «μεταβατική» λύση ψάχνει για τον «άξονα» της μεσαίας γραμμής ο Τσάβι Ρόκα.
Ο Καταλανός πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και έχει ζητήσει από τον Ντάνι Πογιάτος να τον στηρίξει και να τον εξελίξει στη διάρκεια της σεζόν.
Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό, αλλά για να αξιοποιηθεί χρειάζεται τους κατάλληλους χειρισμούς.
Ωστόσο, ο Αλεξανδρόπουλος δεν παύει να είναι ένας νεαρός, και ένα κλαμπ του επιπέδου του Παναθηναϊκού έχει ανάγκη και από πιο έτοιμους παίκτες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.