Έλις: «Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι, να προσαρμοστώ στην Ευρωλίγκα»
Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και όσα περιμένει από τον ίδιο αλλά και από την ομάδα του στην διοργάνωση.
Ο Χασάν Μάρτιν αλλά και ο Οκτάβιους Έλις είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (06/08) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Και μπορεί ο πρώτος να είναι νέος στην καθημερινότητα των Ερυθρόλευκων, ο δεύτερος είναι καιρό στην Ελλάδα και από την περσινή σεζόν αγωνίζεται με την φανέλα των Πειραιωτών, προερχόμενος από τον Προμηθέα Πατρών.
Ο Έλις, μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε:«Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι, να μάθουμε καλύτερα το σύστημα το προπονητή. Θέλω να προσαρμοστώ καλύτερα στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα».
Για το πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστεί στο πλάνο του κόουτς Μπαρτζώκα: «Θα είναι εύκολο αρκεί να έχω την ίδια φιλοσοφία, πρέπει να τον ακούω όπως και τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας».
Για τις βλέψεις για την νέα σεζόν: «Θέλουμε να βγούμε και να κερδίσουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε. Τελειώσαμε καλά τη περυσινή σεζόν. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα».
Για το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάμε Ολυμπιακέ!».
- Χανιά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του
- ΚΑΠ: «Σπέρνουν» επιδοτήσεις, «θερίζουν» ανισότητες – Πολλά για τους λίγους, λίγα για τους πολλούς
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό το παιχνίδι με τον ‘Αγιαξ αλλά η προσοχή μας στον Βόλο»
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ φέρεται να συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην ανατροπή Μαδούρο – Οι επαφές και οι απειλές



