Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σαρώνει τη μεταγραφική αγορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.
Μετά τη φημολογούμενη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο αντί 120 εκατομμυρίων ευρώ, επιχειρεί να αγοράσει και τον Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Βέβαια, με βάση τις αναφορές, η προσφορά της είναι σημαντικά μικρότερη: μόλις… 25 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη διάθεση να καλύψει και τις απολαβές του κολομβιανού μεσοεπιθετικού, οι οποίες αγγίζουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Η Ρεάλ θα ήθελε περισσότερα χρήματα από την αγγλική ομάδα, όμως είναι πιθανό να συναινέσει στη μεταγραφή του Χάμες, αφού αντιλαμβάνεται ότι το καλοκαίρι είναι περίεργο και δύσκολα θα προκύψει πιο σοβαρό ενδιαφέρον.
Ειδικά για παίκτες όπως ο Χάμες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν και έχει τεθεί στην transfer list.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…