Το απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής για κάθε φορολογικό έτος ορίζεται σε 30% του πραγματικού εισοδήματος, που προκύπτει στην ημεδαπή ή/και στην αλλοδαπή και προέρχεται από μισθωτή εργασία και συντάξεις, από επιχειρηματική δραστηριότητα και από ακίνητη περιουσία και μέχρι 20.000 ευρώ
Με πέναλτι φόρου απειλούνται οι φορολογούμενοι που δεν θα καταφέρουν φέτος να καλύψουν το 30% του εισοδήματός τους με δαπάνες οι οποίες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό ή πλαστικό χρήμα.
Το νέο καθεστώς των ηλεκτρονικών αποδείξεων που ισχύει για τα φετινά εισοδήματα περιγράφει η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου.
Τι λέει αναλυτικά η απόφαση;
Ποιοι απαλλάσονται από το μέτρο;
Τι γίνεται με τους κοινούς λογαριασμούς και τις δαπάνες μεταξύ συζύγων;
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας